user_mobilelogo
lakebike24_2015_IMG_0524_800x533.jpg

Facebook

6 uurs team bijna vol!

TPL_ON
Created: 13 February 2017

6ubijnavol

Opgelet: de inschrijvingen lopen hard, de 6 uurs team categorie is bijna vol! Ben je nog van plan hiervoor in te schrijven, doe dat dan snel. Je kunt natuurlijk ook overwegen om aan de 12 uurs of 24 uurs categorie mee te doen....

 

Trainen van winkel naar winkel

TPL_ON
Created: 08 February 2017

trainenwinkels

Lakebike24 wordt georganiseerd door fanatieke mountainbikers. Het liefst doen we zelf mee, maar dat kan natuurlijk niet. Wel trainen we veel voor andere wedstrijden. En wat is nou een nuttigere training dan zoveel mogelijk fietsenwinkels afgaan met flyers!

We zijn langsgefietst bij: Monique's Bike Shop Velosoof CycleTrend Eersel Fietsland.com Fijnfietsen Azzuri Wielersport Cycle Trend Nuenen John Knoops Cyclepointbest

 

Rijd 400km met een team of solo

TPL_ON
Created: 01 February 2017

400km

De deelnemers aan Lakebike24 Challenge rijden wel meer dan 400 km in een etmaal, met een team of solo! Lakebike24 Challenge is voor elke mountainbiker die een spectaculaire uitdaging zoekt en de wedstrijdrijders komen natuurlijk weer voor het Nederlands Kampioenschap 24 uurs mountainbiken.
Mis het niet en schrijf snel in: INSCHRIJVEN

 

6 uurs solo vol!

TPL_ON
Created: 08 January 2017

6uSoloVol

Vanavond hebben we de 50e 6 uurs solist kunnen noteren. Daarmee is de eerste categorie voor Lakebike 24 van dit jaar alweer vol. Ook voor de andere categorieën komen de inschrijvingen binnen. Voor de organisatie een enorme motivatie om er dit jaar weer een fantastisch evenement van te maken!

 

Datum volgende editie is bekend: 2-3 juni 2018

TPL_ON
Created: 23 September 2016

Noteer alvast in je agenda: op 2 en 3 juni 2018 zal het spektakel van NK Lakebike 24 weer plaatsvinden. Dus houdt dat weekend vrij.

De inschrijving zal open gaan op 1 januari 2018. Houd tot die tijd de website en Facebook in de gaten voor het laatste nieuws!

Wil je alvast in de stemming komen, check onze aftermovie!

 

 

NK Lakebike24 2016 was fantastisch!

TPL_ON
Created: 23 June 2016

 

We kijken terug naar een fantastisch weekend! Jammer van de korte en heftige bui: daardoor werd het parcours zwaar. Gelukkig werd het zondag mooi weer en hebben veel rijders het volgehouden tot 13 uur.  Wij als organisatie hebben alles gegeven om jullie een zo goed mogelijk weekend te laten ervaren. Na afloop stroomden de complimenten binnen. Dat waren voor ons wel wat kippenvel-momentjes! Uiteraard ook feedback gekregen en ook dat horen we graag, want dan kan het niet anders dat volgend jaar alleen maar nóg beter wordt! Allen heel hartelijk dank voor jullie bijdrage, op welke manier dan ook!

De uitslagen van alle klassementen zijn hier te vinden. 

De foto's van Connie Sinteur zijn inmiddels allemaal genummerd, zie: www.conniesinteurfotografie.nl.

De foto's van Marian van der Kallen zijn inmiddels op beschikbaar, zie: https://www.flickr.com/photos/marianbikepictures/albums

De foto's van Alfons Klaasse Bos, zie: https://flickr.com/photos/144056993@N02/sets/72157669345554592

 

Daarnaast zijn er verschillende teams die gave filmpjes hebben gemaakt:

 

Weet jij nog een gaaf filmpje van de lakebike24 2016, laat het ons weten op info@lakebike24.nl

 

 

 

 

 

 

Afgelopen zondag is er weer hard gewerkt aan het parcours

TPL_ON
Created: 13 April 2015

Afgelopen zondag is hard gewerkt aan het parcours voor ‪#‎NKLakeBike24‬: Er is een nieuwe lus aangelegd door het park van Adventure and Thrill en de wisselzone is voorbereid.

 

 

Altijd al willen weten hoe het er uit ziet als je 's nachts door het bos fietst?

TPL_ON
Created: 09 April 2015

Altijd al willen weten hoe het er uit ziet als je 's nachts door het bos fietst? Check dan hier het filmpje van Erwin van Eis (24 uur solo rijder, opgenomen editie 2014) https://youtu.be/hgNJjNHkNLM. Bedankt voor het delen Erwin!

Etixx Sports Nutrition is partner van de Lakebike24 Challenge

TPL_ON
Created: 04 April 2015

Etixx.png

Etixx Sports Nutrition is een Belgisch topmerk en is in 5 jaar tijd uitgegroeid tot dé Belgische marktleider op het vlak van sportvoeding en -supplementen.

5 vragen voor de Whoopers

TPL_ON
Created: 20 February 2015

Zoals bij ieder evenement zijn er altijd trouwe bezoekers vanaf het eerste uur. Ook bij Lakebike24 zijn er verschillende deelnemers en teams trouw aan het evenement. Zo ook de de mannen van FMC de Whoopers uit Berlicum. Dit jaar zullen de mannen ook weer aan de start staan bij de 24 uurs race in de funklasse. Alle teamleden van vorig jaar doen dit jaar weer mee.De mannen hebben bij de club zelfs zoveel mensen enthousiast kunnen krijgen, dat ze dit jaar met twee teams zullen starten! 14 deelnemers in totaal en 2 verzorgers/coaches om hen te ondersteunen. Sommige doen al vanaf het begin mee en andere maken dit jaar hun debuut bij Lakebike24.Wie zijn deze mannen? Wat beweegt de mannen om deel te nemen? Wat zijn de do’s en don’ts tijdens de wedstrijd? Tijd voor een interview!

 

whoopers2.png

 

1. Wat is hun achtergrond en waarom doen de mannen mee?

De mannen hebben allen meerdere jaren ervaring met mountainbiken. Sommigen rijden (fun) wedstrijden en marathons in binnen- en buitenland. Doordat de mountainbike club hen samenbrengt, zorgt dit voor meer stimulans om te blijven fietsen en trainen met elkaar. Lakebike24 is het moment van het jaar om dan ook echt met elkaar als team te strijden. De mannen die dit jaar aan de start zullen staan hebben dan ook al vaker mee gereden met Lakebike24. Wat is de reden dat zij dit jaar weer van start gaan? Voor Martin is dit duidelijk: “De beker van NK 24 uurs ontbreekt nog”. Corne zegt: “Het is een gezellige, sportieve en uitdagende wedstrijd. We zijn gezellig een weekend met z’n allen bij elkaar. Leuk , elkaar ondersteunen en aanmoedigen. En proberen elkaar uit te dagen tot een snellere tijd. Verder is het heel leuk om met zo velen een zelfde doel te hebben en dat is 24 uur zoveel mogelijk kilometers afleggen.”

Voor Jeroen is Lakebike24 zelfs een kleine vakantie omdat er altijd zo’n relaxte sfeer heerst. Bryan vindt gewoon leuk om ook eens in teamverband aan een wedstrijd mee te doen: een keer niet tegen, maar met elkaar strijden.

                                            

2. Wat is het leukste aspect aan een 24uurs rijden?

24 uur strijden met elkaar, elkaar gemotiveerd houden en in de nacht rijden heeft iets magisch. Daarnaast is het een individuele wedstrijd die je in teamverband moet uitrijden. Je bent zo sterk als de zwakste schakel, dus je probeert iedereen gemotiveerd te houden, alsdus Corne en Gerard.

 

3. Wat is het zwaarste aspect aan een 24uurs rijden?

Daar zijn de heren het snel over eens: de duur van de wedstrijd, de stilte van de nacht en daarna ook de ochtend als je kleren klam geworden zijn en weer op de fiets moet springen.

 

 whoopers3.png

 

4. Hebben jullie leuke anekdotes van de afgelopen 4 edities.

Corne: “Een leuke anekdote heb ik nog niet echt omdat ik vorig jaar pas voor de eerste keer meedeed. Maar het was wel grappig hoe die leerlingen van Fontys deelnamen aan deze wedstrijd. Er was één dame bij en die reed zelfs in een  pluche tijgerpakje. Leuk om te zien , maar dat geeft toch wel erg weinig verkoeling, haha”.

Jeroen: “Tijdens editie 3 reed Stijn op een boom....wiel krom/grote slag in wiel....kon met moeite naar wisselzone....bidonwissel.....schade bekeken.....waarna met brute kracht het wiel weer werd gericht...en klaar....we konden weer!”.

Bryan: “Vorig jaar had mijn oma macaroni gemaakt voor ons team. Omdat we 's avonds van het buffet in de Lakebike-tent hadden gegeten was deze zondagmorgen nog over en dit bleek ondanks het vroege tijdstip een bijzonder lekker ontbijt te zijn! (dat we ook zeker konden gebruiken). Ook is het altijd leuk als andere clubgenoten naar Aquabest komen om ons aan te moedigen”.

 

5. Geef in 5 woorden aan wat Lakebike inhoudt.

Martin: “Teamgeest, uitdaging, nachtrit, strijd, lachen”

Gerard: “Super super super super super leuk”

Corne: “Sportiviteit, teamspirit, doorzettingsvermogen, plankgas en overwinning”

Jeroen: “Gezelligheid/kameraadschap/competitie/uitdaging/relax sfeer”

Rob: “Lekker fietsen met gezellig team”

Stijn: “Sportief Gezelligheid Teamverband Doorzetten Competitief”

Bryan: “24u plankgas met het team”

 

Heren bedankt voor het leuke interview, succes met de voorbereidingen en tot 6 juni!

 

whoopers1.png