user_mobilelogo
IMG_0791.jpg

Het parcours van komende edititie zal nog uitdagender, spannender, leuker en flowender worden dan de voorgaande jaren! Vanuit BestMtbRoute.nl wordt er nu al aan de route gewerkt om deze in top conditie te krijgen voor een top evenement!  Uiteraard zorgen we weer voor een goede wisselzone, heerlijke terrassen en een meetingpoint. Verder zullen er enkele kunstmatige obstakels komen. De stijle klim is voorzien van een omleiding, waar je kan kiezen voor of de langzame maar makkelijkere route, of de snelle maar steile route. Verder zal het parcours deels lopen over de vaste mountainbike route in Best. We hebben het afgelopen jaren deze route uitgebreid met extra lussen, kombochten, jumps en afwatering. Flow gegarandeerd! 

Hieronder de route van 2016. Voor 2017 zijn we van plan een grotendeels vernieuwde route uit te zetten!

 Parcours Lakebike 2016 760

 

Hierbij de preview-video en het parcours:

 

 

We hebben voor editie 2016 een nieuwe indeling gemaakt van het evenementterrein, zie de afbeelding hieronder. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen 

van iedereen. Hartelijk dank voor de feedback! 

 

Plattegrond Lakebike 2016 780px

LakeBike wordt georganiseerd op het terrein van Aquabest. Dit evenemententerrein is bekend van o.a. grote dance events als Extrema Outdoor en Lakedance. Het terrein waar LakeBike plaats vindt bevindt zich aan de Noord-Oost kant van Aquabest en is gelegen aan het water. Dit terrein doet tevens dienst als kampeerterrein met was-, douche en toiletgelegenheid. Alle horecavoorzieningen worden verzorgd door de organisatie van Lakebike. Ook de hoofdtent bevindt zich op dit gedeelte.

 Een groot deel van het parcours is gesitueerd langs de visvijver en het recreatiemeer waar AquaBest beroemd om is. Een verfrissende duik nemen na afloop behoort dus tot de mogelijkheden!

Recreatie park Aquabest ligt direct aan de snelweg en is goed bereikbaar.

Let op: we zijn te gast op het terrein van Aquabest, voor uitrijden is een parkeermuntje nodig. Deze kost 4 euro.

De route voor als je vanuit het noorden komt via de A2:

LakebikeRoute

 

Route voor als je uit Eindhoven komt via de Kennedylaan of vanuit het noorden via de A50:

Neem afslag Ekkerswijer en rij via het industrieterrein en de visvijver.