user_mobilelogo
Team 119-2.jpg

De organisatie achter Lakebike bestaat uit enthousiaste bikers. We proberen open te staan voor onze deelnemers, onder het motto door mountainbikers, voor mountainbikers. Heb je een vraag, kritiek of een compliment? Laat het ons weten!

Is iets niet duidelijk, kijk dan hieronder bij de vragen of stel je vraag via onderstaand e-mail ardes. 

  VRAGEN

 

Email: info@lakebike24.nl
Website: www.lakebike24.nl
Facebook: LakeBike24uChallenge

IBAN nummer:  NL63 INGB 0007 1154 85

Kamer van Koophandel: 51335697

 

De organisatie is in handen van de stichting LakeBike. Deze is opgericht door betrokken mountainbikers die als doel hebben de 24uurs mountainbike wedstrijden in Nederland een breder draagvlak te geven. Zij zijn geïnspireerd door de succesvolle buitenlandse versies van dit bijzondere event.

De stichting is er enorm trots om dit event als eerste in Zuid Nederland georganiseerd te hebben. De organisatie is onafhankelijk en streeft geen financieel gewin na. 

NK en org.JPG 

 

JasperIk ben Jasper Lub (1974), en heb tijdens mijn studie veel als buitensportinstructeur in de bergen gezeten met vakantiegroepen. Naast de klim- en canyoninguitrusting was de MTB was dan natuurlijk altijd mee. In 2003 ook de 1e keer een Transalp wedstrijd gedaan. Vanaf 2011 ook gericht gaan trainen en op voeding gaan letten omdat alle dienstreizen als project manager bij Vanderlande zichtbaar begonnen te worden. Niet snel daarna sloeg het 6 en 24hrs virus toe en de enige reden om een keer Lakebike te missen was omdat het niet samen gaat met het organiseren ervan. Naast de organisatie van de Lakebike gaat er ook veel energie zitten in de uitbreidingen en het onderhoud van BestMTBroute want een mooi MTB event wordt nog mooier als de trails mooi zijn.

Sinds 2016 heeft Jasper het stokje van uittredend voorzitter en grondlegger Harm van Leeuwen overgenomen.

 

 

 


robert foto LB

Ik ben Robert Verdonschot (1975). Ik ben in 2007 begonnen met mountainbiken. Ik rijd regelmatig mountainbikewedstrijden, voornamelijk marathons. Ik heb ook al vaak aan 24 uurs wedstrijden meegedaan in Assen, Gulbergen en natuurlijk ook Lakebike 24. Sinds 2014 maak ik deel uit van de organisatie van Lakebike 24. Naast de algehele organisatie richt ik me vooral op de financiën in mijn rol als penningmeester en ik verzorg al het grafische ontwerp voor het evenement.

 

  

 

 

 

 

 


Eric

Mijn naam is Eric van der Kallen en ben geboren (1964) en getogen in Best. Later ben ik verhuisd naar Eindhoven, maar woon nu sinds 2002 alweer met veel plezier in Best. 13 jaar geleden ben ik via mijn toenmalige buren wederom in aanraking gekomen met het MTB virus, wat inmiddels is uitgegroeid tot een grote hobby van mij. De MTB sport is niet meer weg te denken uit mijn vrijetijd besteding. Of het nu de Cross Country, Enduro, FreeRide of de Downhilldiscipline isik vind het allemaal geweldig om te doen. Je kunt me dan ook tegen komen op lokale en tourtochten, meerdaagse tochten en wedstrijdenDe Lakebike 24 uurs-marathon heb ik uiteraard ook gereden en is een echte challenge voor iedere deelnemer. Ik ben nu mede organisator van Lakebike 24 en kijk er nu al naar uit om je sportief te mogen begroeten op de komende Lakebike of elders op de MTB fiets!

 

 

 


Nick LakebikeIk ben Nick van der Kallen (1996) en ben het jongste lid van de Lakebike organisatie. Door mijn vader ben ik geënthousiasmeerd voor mountainbike en ik ben dan ook rond mijn 10e levensjaar hiermee begonnen. In het begin was puur recreatief en maximaal 1 keer in de week, en sinds een aantal jaren is dit steeds fanatieker geworden en ben ik begonnen met af en toe een wedstrijd te rijden dit zowel als cross country wedstrijden als ook enduro en downhill wedstrijden. Na zelf een aantal keren Lakebike te hebben gereden is mijn 2014 gevraagd om het de organisatie van Lakebike te komen versterken. Daarnaast ben ik ook actief met het onderhoud van de mountainbike route in Best wij waar met Lakebike natuurlijk de rondjes op rijden. De combinatie tussen Lakebike en de route zorgt dan ook voor een leuke afwisseling en hierdoor kunnen we een leuke en enthousiaste mountainbike community opbouwen.

 

 

 


JoostIk ben Joost Kooi (1981) en woon in Eindhoven. Na het mislukken van mijn voetbalcarrière in 2002, heb ik het fietsen ontdekt. Ik had nog een oude Giant Coldrock in de schuur staan. Daar ben ik mee begonnen wekelijks een rondje Best te rijden. Ik woog toen 130 kg en de eerste keer moest ik ook 3 keer stoppen om adem te halen. Inmiddels ziet de wereld er heel anders uit. Ik heb heel wat tochten en marathons gereden. In 2012 heb ik samen met Jasper voor het eerst mee gedaan aan Lakebike24 in de 6 uurs categorie. Toen dacht nooit een 24uurs te gaan rijden! Tja, wat zat ik naast toen! Ik heb er inmiddels een hoop gereden, en het blijf afzien en genieten tegelijk! Samen met je team door alle hoogte en diepte punten en je laten zien aan mountainbike Nederland. Daarbij is het een super uitdaging om op 24 uur zo hard mogelijk te blijven fietsen. Een sterk collectief en een goede teamleidster ;) heeft ons uiteindelijk 3 lakebike24 overwinnigen opgeleverd en tevens enkele 2e en 3e plaatsen tijdens de Gulbergen24. Sinds 2014 ben ik onderdeel van de organisatie en hoop dit nog geruime tijd te doen. Ik richt me hoofdzakelijk op de tijdsregistratie en algemene zaken. 

 

 

 

 


Annabelle Foto LBIk ben Annabelle Pont (1980). Ik ben sinds 2008 getroffen door het MTB-virus. Zelf heb ik aan verschillende 24 en 6 uurs wedstrijden mee gedaan, waaronder Lakebike24. Dit was altijd al mijn favoriete event, vooral vanwege de gemoedelijke sfeer. Nadat ik in 2013 mijn eerste 6 uurs solo tijdens Lakebike had gereden wist ik het zeker: Ik wil gericht gaan trainen om nog meer gave wedstrijden te gaan rijden! Naast de locale routes vind je mij ook bij verschillende marathons in binnen- en buitenland. Vanaf 2014 ben ik betrokken bij de organisatie en ben ik verantwoordelijk voor alle communicatie. Ik krijg er erg veel energie van om iedereen zo goed mogelijk te informeren en te enthousiasmeren voor dit fantastische event!