Een mountainbike marathon vergt veel van mens en materiaal. Ondanks een goede voorbereiding kan tijdens de wedstrijd je fiets je toch in de steek laten. Gelukkig hebben we met Cycle Trend uit Nuenen een technische partner gevonden die het gehele Lakebike weekend aanwezig is voor (nood-) reparaties.

Over Cycle Trend

Cycle Trend is de specialist op gebied van sportief fietsen in de regio Eindhoven. Het team bestaat uit gepassioneerde enthousiaste en vaktechnische mensen die al meer dan 10 jaar vanuit Nuenen de juiste service en kwaliteit leveren.

Naast een uitgebreid assortiment fietsen, onderdelen, accessoires en kleding van de grote merken, kun je bij Cycletrend ook terecht voor reparaties, onderhoud en deskundig advies.

Met grote regelmaat organiseert Cycle Trend clinics, seminars, events en rides voor de enthousiaste fietser over materiaal-onderhoud of fietstechniek. Daarnaast kun je bij hen terecht voor een dynamische bikefitting met het Dr.Fit fietspositie systeem, of het samenstellen van een custom-fiets die op jouw lichaam en rijstijl is afgestemd.

Meer over Cycle Trend