Beste deelnemers, toeschouwers en Lakebike 24 partners,

De afgelopen maanden zijn we weer volop aan de slag gegaan om een sfeervolle 2021 editie van Lakebike te organiseren. Dit is een lastige opgave, omdat de corona pandemie en de maatregelen onze samenleving nog stevig in haar greep heeft. De onzekerheid die hieruit voortvloeit stelt ons voor een aantal dilemma’s.

Om een gewogen besluit te nemen hebben we ons zo goed mogelijk laten informeren door verschillende stakeholders, waaronder de oud-deelnemers middels de enquête. Bedankt voor de hoge respons!

Helaas moeten we constateren dat er onvoldoende zekerheid is rondom het verkrijgen van een vergunning, regelgeving en aansprakelijkheden, maar ook voor de directe veiligheid en gezondheid van vrijwilligers en deelnemers. Hierdoor wordt het zeer moeilijk om een evenement te organiseren dat wij Lakebike24 waardig achten.

We hebben daarom, tot onze grote spijt, moeten besluiten om de Lakebike24 in 2021 niet te laten doorgaan.

Mede gesterkt door de overweldigend positieve reacties uit de enquête geven de moed zeker niet op. We slaan deze editie over, maar hopen jullie het jaar daarop weer te mogen begroeten tijdens Lakebike 2022!

Met sportieve groet,
de Lakebike crew